היתרון של "OMEGA-3 90%" Tiens
לייצור "אומגה 3 90%" נעשה שימוש בחומרי גלם איכותיים ממיני דגים צפוניים, העוברים טיהור רב שלבי וריכוז נוסף של חומצות אומגה 3 עד 90%.
מנקודת המבט של הרפואה הסינית המסורתית,
לחומצות שומן "אומגה 3 90%" יש אנרגיית יין. הם מיועדים לאנשים עם דומיננטיות של האלמנטים עץ, אש ומתכת.
על פי תפיסת הבריאות, "אומגה 3 90%" נכלל בקבוצת התזונה המאוזנת.
אומגה-3 90% מתאים לך אם יש לך:
· רמות גבוהות של טריגליצרידים, כולסטרול כולל וכולסטרול בצפיפות נמוכה, ו/או רמות מופחתות של כולסטרול בצפיפות גבוהה;
· סוכר גבוה בדם;
· לחץ דם גבוה;
· סיכון מוגבר למחלות לב וכלי דם.
מה הופך את קפסולות האומגה-3 90% ליעילות כל כך
ההשפעה העיקרית של חומצות שומן רב בלתי רוויות אומגה 3 היא הפחתת הסיכון לטרשת עורקים וסיבוכים נלווים (אוטם שריר הלב ושבץ מוחי). השפעה זו מושגת באמצעות מספר מנגנונים.
1. נורמליזציה של חילוף החומרים השומנים:
· הפחתת רמות הטריגליצרידים,
· הפחתת רמות כולסטרול בצפיפות נמוכה,
· רמות מוגברות של כולסטרול בצפיפות גבוהה.
אומגה 3 מפעילה את הסרת הכולסטרול בצפיפות נמוכה מזרם הדם על ידי הכבד והרקמות ההיקפיות ומפחיתה את חמצון הכולסטרול לכולסטרול בצפיפות נמוכה.
2. דיכוי דלקת עקב פעולה כפולה:
· ישיר - עקב ירידה בייצור המטבוליטים של פרוסטגלנדין E2 ו- leukotriene 5,
· עקיף - עקב דיכוי רדיקלים חופשיים.
3. הרחבת כלי דם
אומגה 3 מפעילה פרוסטציקלין ו-NO synthase, המלווה בעלייה בייצור תחמוצת החנקן, המרחיבה את כלי הדם.
4. סיכון מופחת לקרישי דם
אומגה 3 מפעילה את הסינתזה של תרומבוקסן A2.
בנוסף להאטת התקדמות טרשת העורקים, אומגה 3 תורמת תרומה משמעותית לניהול התפתחות הסוכרת, המגבירה משמעותית את הסיכון לאוטם שריר הלב ולשבץ מוחי.
חומצות אומגה 3:
· להגביר את הנזילות של ממברנות התא, ובכך להגביר את רגישות הרקמות לאינסולין,
· מהווים מצע לייצור פרוסטגלנדינים, התורמים לעלייה במספר הקולטנים לאינסולין.
ואל תשכח כי חומצות השומן הרב בלתי רוויות הכלולות בכמוסות אומגה 3 90% הן אבני הבניין של כל התאים בגוף האדם.
רכיבים: חומצות שומן רב בלתי רוויות אומגה 3 מהשומן של מיני דגים צפוניים.
שיטת היישום
מבוגרים וילדים מעל גיל 14 לוקחים כמוסה אחת 1-3 פעמים ביום עם הארוחות.
התוויות נגד: אי סבילות אישית למרכיבי המוצר, הריון, הנקה.
תוסף תזונה. זה לא מוצר תרופתי.